fbpx

EXCLUSIEVE VILLABOUW VOLGENS UW LEVENSSTIJL

MAGNUS VILLAS – ONZE AANPAK

Die is persoonlijk

Wij bouwen of verbouwen uw villa. Hiervoor leggen we samen een intensief traject af.
Onze missie: een zorgeloos bouwtraject realiseren, van ontwerp tot oplevering.

U mag rekenen op persoonlijke en transparante communicatie doorheen heel het proces.

MAGNUS VILLAS – Het bouwproces

Uw droomwoning

Villabouw vereist een professionele aanpak. Tal van stappen zijn belangrijk.
Alles start met uw bouwteam. Een projectleider, architect, interieurarchitect en een team vakmannen staan klaar om een uniek ontwerp voor u te realiseren.

1.  Ontwerpproces

2.  Studiefase

3.  Uitvoeringsfase

Stappen

Zo werken wij samen

STEP 1 - Uitnodiging tot ontmoeten Magnus Villas

We beginnen met een verkennend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor. Daar bespreken we uw wensen en laten u kennismaken met Magnus Villas en onze werkwijze. Vervolgens doorpraat u met de architect uw bouwwensen, bouwplaats, bouwstijl, indeling van de woning, en ook het vooropgesteld budget. De architect vertaalt uw woonwensen vervolgens naar een verrassend ontwerp. Onze studiedienst maakt daarbij een duidelijke offerte op. Het eerste ontwerp evolueert stapsgewijs en opbouwend naar een definitief ontwerp. Aanpassingen aan het ontwerp laten we parallel lopen met aanpassingen in de offerte. Zo sluiten we onaangename verrassingen uit.

STEP 2 - Eerste gesprek met architect

Van het ontwerp maken we een digitaal bouwplan en brengen de vergunningsaanvraag in orde. We toetsen het ontwerp aan de stedenbouwkundige regelgeving en contacteren de gemeente voor advies. U maakt kennis met de interieurarchitect die u vanaf dit moment begeleidt. Tijdens de procedure van de bouwaanvraag coördineren en contracteren we alle bouwpartners: landmeter, grondsondering, EPB-verslaggever, veiligheidscoördinator, ventilatieverslaggever, stabiliteitsingenieur, enzovoort. We ontvangen de studies en passen de plannen aan waar nodig. U ontvangt een gedetailleerde prijsofferte. Ten slotte maken we de aannemingsovereenkomst op volgens de Wet Breyne.

STEP 3 - Ontwerpfase: bespreking eerste schetsen

Eens we de bouwvergunning in handen hebben, garanderen we een snelle start van uw bouwproject! U maakt kennis met onze interne projectleider die de werken coördineert. De uitvoering van de ruwbouw start, onze eigen vakmannen gaan aan de slag. Zowel architect als binnenhuisarchitect volgen de werken mee op. Tijdens de bouwwerken vinden er wekelijkse werfvergaderingen plaats met de projectleider en architect. Onze eigen Kempense metsersploegen zorgen letterlijk voor een goede basis en fundering van uw project. Als al het werk voltooid is, leveren we uw bouwproject op. We doen een rondgang en de overdracht van het voltooide werk van aannemer aan bouwheer. Ook na de oplevering blijven wij vanzelfsprekend bereikbaar voor na-service en het beantwoorden van al uw vragen.

STEP 4 - Magnus Villas bespreekt ontwerp bij lokale overheid

STEP 5 - Bespreking gedetailleerde offerte

STEP 6 - Aanvraag bouwvergunning

STEP 7 - Planning alsook start der werken conform wet Breyne

Ons engagement

als u voor magnus villas kiest

creatie villa

Vrijblijvend exclusief ontwerp in de stijl die u wenst, begeleiding door architect en interieurarchitect.

Service

Professionele en persoonlijke service - strikte prijs- en budgetcontrole - hoogwaardige afwerking - bouwtraject zonder zorgen.

WET BREYNE

Uitgebreide bescherming in het kader van de woningbouwwet: garantie op uitvoeringstermijn en overeengekomen prijs.

Tuinaaleg - Wellness

interieur en exterieur in harmonie

ONTWERPEN, COÖRDINEREN & REALISEREN

Indien gewenst stemt Magnus Villas uw interieur en exterieur naadloos op elkaar af. Voor ontwerp, coördinatie en realisatie doen wij beroep op onze vaste tuinarchitecten, zwembadbouwers en wellnessproviders.

Tuinaanleg

Een landelijke tuin die opgaat in het landschap. Om elke dag, elk seizoen, van te genieten.

Zwembad

Wellness in uw eigen tuin, samen met de familie, met Magnus Villas maakt u deze droom waar.

Bijgebouw

Een bijgebouw in landelijke stijl om te ontspannen, een hobby in uit te oefenen of als opbergruimte.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram