Exclusieve villabouw volgens uw stijl

| Laat u inspireren |

Strakke vormen en lijnen die met elkaar verbonden zijn. Overvloedig licht en zicht die samen de hoofdrol spelen. Tijdloze minimalistische eenvoud in harmonie met subtiele details. Wij realiseren uw bouwdroom!

LANDELIJKE VILLAS

Ontdek

Strakke vormen en lijnen die met elkaar verbonden zijn. Overvloedig licht en zicht die samen de hoofdrol spelen. Tijdloze minimalistische eenvoud in harmonie met subtiele details. Wij realiseren uw bouwdroom!

MODERNE VILLAS

Ontdek

MAGNUS VILLAS

Magnus Villas heeft haar wortels in een geschiedenis die teruggaat tot in 1951.
In 2010 organiseerden we ons bedrijf in de vorm die we vandaag kennen, met als belangrijkste doel om villabouw een exclusief karakter te geven.

Voor de schermen én achter de schermen staat er één professioneel team klaar om uw bouwdroom te realiseren: projectleiders, collega’s verantwoordelijk voor de administratie, calculatie, boekhouding en dienst na-verkoop, sales manager en directie.

PROCES

Villabouw vereist een professionele aanpak.
Tal van stappen zijn belangrijk.
Alles start met uw bouwteam.
Een projectleider, architect, interieurarchitect en een team vakmannen staan klaar om een uniek ontwerp voor u te realiseren.
Wij bouwen of verbouwen uw villa.
Hiervoor leggen we samen een intensief traject af.
Onze missie: een zorgeloos bouwtraject realiseren, van ontwerp tot oplevering.
U mag rekenen op persoonlijke en transparante communicatie doorheen heel het proces.

''U verdient het om te wonen in uw droomwoning''
-Magnus Villas

STAP 1 - VAN VERKENNEND GESPREK TOT ONTWERP

We beginnen met een verkennend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor. Daar bespreken we uw wensen en laten u kennismaken met Magnus Villas en onze werkwijze. Vervolgens doorpraat u met de architect uw bouwwensen, bouwplaats, bouwstijl, indeling van de woning, en ook het vooropgesteld budget. De architect vertaalt uw woonwensen vervolgens naar een verrassend ontwerp. Onze studiedienst maakt daarbij een duidelijke offerte op. Het eerste ontwerp evolueert stapsgewijs en opbouwend naar een definitief ontwerp. Aanpassingen aan het ontwerp laten we parallel lopen met aanpassingen in de offerte. Zo sluiten we onaangename verrassingen uit

STAP 2 - DE STUDIEFASE

Van het ontwerp maken we een digitaal bouwplan en brengen de vergunningsaanvraag in orde. We toetsen het ontwerp aan de stedenbouwkundige regelgeving en contacteren de gemeente voor advies. U maakt kennis met de interieurarchitect die u vanaf dit moment begeleidt. Tijdens de procedure van de bouwaanvraag coördineren en contracteren we alle bouwpartners: landmeter, grondsondering, EPB-verslaggever, veiligheidscoördinator, ventilatieverslaggever, stabiliteitsingenieur, enzovoort. We ontvangen de studies en passen de plannen aan waar nodig. U ontvangt een gedetailleerde prijsofferte. Ten slotte maken we de aannemingsovereenkomst op volgens de Wet Breyne.

STAP 3 - UITVOERING VAN RUWBOUW TOT AFWERKING

Eens we de bouwvergunning in handen hebben, garanderen we een snelle start van uw bouwproject! U maakt kennis met onze interne projectleider die de werken coördineert. De uitvoering van de ruwbouw start, onze eigen vakmannen gaan aan de slag. Zowel architect als binnenhuisarchitect volgen de werken mee op. Tijdens de bouwwerken vinden er wekelijkse werfvergaderingen plaats met de projectleider en architect. Onze eigen Kempense metsersploegen zorgen letterlijk voor een goede basis en fundering van uw project. Als al het werk voltooid is, leveren we uw bouwproject op. We doen een rondgang en de overdracht van het voltooide werk van aannemer aan bouwheer. Ook na de oplevering blijven wij vanzelfsprekend bereikbaar voor na-service en het beantwoorden van al uw vragen.

Vragen?

Samen bouwen we uw droomwoning!

Contact opnemen


opendeurdag 2/12 - inschrijven via niels@magnusvillas.be

This will close in 0 seconds

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram