EXCLUSIEVE VILLABOUW VOLGENS UW LEVENSSTIJL

Interieurbegeleiding

Interieur gaat hand in hand met architectuur. Landelijk sfeervol of strak modern, wij ontwerpen uw interieur helemaal volgens uw levensstijl. Uw interieurarchitect bij Magnus Villas adviseert en begeleidt u naar een gedetailleerd totaalbeeld. Dat is bij elk project een creatieve zoektocht naar harmonie en schoonheid in combinatie met functionaliteit. Het resultaat van dit traject is steeds een interieur enig in zijn soort!

Optimale afstemming

De inrichting optimaal afstemmen op hoe u leeft in de stijl dat u wenst. Dat is de taak van de interieurarchitect. Waarschijnlijk heeft u ideeën over hoe uw interieur er moet uitzien. De interieurarchitect laat u daarnaast kennismaken met alternatieven, bijvoorbeeld duurzame of onderhoudsvriendelijke opties, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. De architect is uw ontwerper, en ook uw sparring partner.

TOT IN DETAILS UITGEWERKT

De interieurarchitect overloopt met u de ruimte-indeling en de flows in uw nieuwe woning. Maar ook de inrichting, de lichtinval, het maatwerk, en belangrijk, de kleur- en materiaalkeuze, tot en met de afwerking. Ook bij de meer technische aspecten, zoals domotica, de elektrische installatie en ventilatie, ondersteunt hij u. Het doel: een tot in de details uitgewerkt totaalbeeld voor u creëren.

ZO WERKEN WIJ

De afstemming van architectuur en interieur gebeurt bij Magnus Villas in een vroeg stadium van het bouwproces. Door deze werkwijze bekomen we snel een ontwerptekening op maat. Hierdoor kunnen alle zorgvuldig door ons geselecteerde bouwpartners tijdig van start gaan met de juiste gegevens. Het resultaat? Een hoogwaardige afwerking die tot in de details klopt. Kinkt dat als muziek in de oren?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram